Företagstjänsterna.com

Min blogg om företag och tjänster på nätet

Ljuddämpande tyger

- Posted in Produkter by

Ljuddämpande tyger av kvalitet

På en arbetsplats är flera komponenter superviktiga, utöver jobbet i sak och dess uppgift. En arbetsplats ska vara behaglig och möta behov, skapa känsla och vara frisk. Ergonomi, ventilation, bra med utrymme per individ och mer för att nämna några.

Där jag jobbar har vi kontor med öppna landskap. Rummen är stora och inhyser flera arbetsstationer med varsina skrivbord med tillhörande stolar, hurtsar mm. Här sitter våra medarbetare och jobbar, varav flera kodar / programmerar. Det säger sig själv att arbetsuppgifterna kräver stort och koncentrerat fokus där man når “flow” om man fördjupar sig. Däri kan det bli problematiskt om många vistas i samma utrymme samtidigt. Människor låter, pratar, rör runt på sina skrivbord, kommer och går och mer. Det kan bli problem och många trivs inte i öppna kontorslandskap just därför. Om man tacklar ett problem med fantasi så slipper man huvudvärk så vi valde att lösa problemet. För ljud kan påverka vilket alla vet, och inte bara ljudnivån i sig utan ljud med olika volymer. Problem löst med textilier.

Vi lade heltäckningsmattor (finns bra kvalitet som är allergivänliga numera) och kontaktade ett företag som vi sedan anlitade som levererade ljuddämpande tyger. Dessa tyger hängdes upp från taket och blev rumsavdelare med ljuddämpande egenskaper. Vi skapade flera rum i rummet. Det speciella tyget drar in ljudet i tyget tack vare sin speciella yta. Ljud studsar alltså inte och sprids därmed inte runt i kontoret utan det “fastnar” i tyget. Skillnaden var stor och alla var förbluffade och samtidigt tacksamma. Vi klädde även in ett par långväggar med samma ljuddämpande tyger och akustiken är perfekt. Och snyggt är det, inte minst!

Företaget som vi anlitade skriver på sin hemsida att akustikdämpande kontorsmiljöer är avgörande för vår prestation i arbetet oavsett om det är ett jobb, skola eller annan miljö där man arbetar som aktivitetslokal.

Vi rekommenderar varmt att använda ljudabsorberande, ljuddämpande tyger som löser problem med dålig akustik på arbetsplatser.

Lycka till!

ljuddämpande tyger av kvalitet

Redovisningsbyrå i Norrtälje

- Posted in Företag by

Redovisningsbyrå i Norrtälje som hjälper företagare

Som egenföretagare i Norrtälje har jag väldigt mycket att göra. Dygnets alla timmar räcker knappast till för allt som skall göras, både inom företaget och min fritid. Jag har varit igång nu i ett år och kämpar på och har verkligen kommit fram till att det är rätt spår för mig.

Tidigare var jag anställd och det var kontorstider som gällde, åtta till halv fem. Med tiden kom jag fram till att jag var redo att starta eget och efter allt var planerat och spikat tog jag klivet in i världen av eget företag. Japp, jag är numera min egen chef och kan styra över min tid. Inkomsten är också bra och mitt kundunderlag växer så att det knakar.

Dessvärre har jag knappast tid över för annat. Fritiden och hemmet och allt som rör den delen av livet har fått gå på sparlåga. Administration och ekonomidelen av mitt företag tar väldigt mycket tid, vilket jag fick höra innan det begav sig att så kan det bli. Jag visste att räddaren i nöden skulle då kunna vara, längre fram när allt rullade på bra, en redovisningsbyrå i Norrtälje som andra tipsat mig om. Det var bara frågan om NÄR jag skulle anlita dem.

Viktigast av allt för mig var att de skulle vara väletablerade, skickliga med mycket erfarenhet och tillgängliga. Så till slut kontaktade jag dem, tiden var kommen, och vi bokade in ett möte så att jag kunde berätta om min resa, mitt företag och situationen.

Med van hand och stor kunskap tog de fram en plan för just mitt företag och hur vi skulle kommunicera, hur alla dokument skulle hanteras och vi valde en digital lösning så att allt kunde ske på det viset, via molnet. Allt är ju mer eller mindre digitaliserat idag och just denna redovisningsbyrå i Norrtälje, som har funnits i över trettio år, har hållit sig i framkanten och kan möta alla kunders behov.

Vissa kunder vill fortfarande sköta allt analogt så att säga, vilket innebär att de kommer in till kontoret med papper, dokument, kvitton - allt i pärmar, kuvert och mappar. Andra föredrar digitalt och det är smidigt, mycket smidigt. Det är mitt val av att hantera mitt företag och det funkar bäst.

Om du driver eget företag, oavsett storlek, så rekommenderar jag verkligen att anlita en redovisningsbyrå i Norrtälje. Oavsett om du befinner dig lokalt i Norrtälje eller utanför, eller i Stockholm eller någon annanstans i landet så kan de hjälpa dig, ta över ekonomidelen av ditt företag så att du på det viset får mer tid för verksamheten, och bygga ut den och samtidigt få tid över för annat viktigt som till exempel ditt liv, hahahaha! Familj, släkt, vänner, hobbies och egentid i stort får sig en rejäl boost och det påverkar ju ditt företag på ett positivt vis så det är en vinn-vinn situation och en mycket sund investering som skapar ringar på vattnet och gör livet och att äga och driva företag så mycket bättre.

Lycka till där ute!

redovisningsbyrå norrtälje

Köpa gravsten online som håller i många år

Min kära mormor gick bort i höstas och det har varit en jobbig tid på många sätt. Det är mycket som man behöver fixa med inför en begravning. Bland det viktigaste är en gravsten. Vi ville ha en riktigt fin gravsten som är lätt att underhålla och håller sig fin i många år framöver. Jag letade efter ett bra ställe att köpa en gravsten online. Jag älskar att researcha och ville hitta den bästa gravstenen för min kära mormor. En gravsten som håller i ur och skur. Efter att jag forskat i saken, kom jag fram till att man helt klart ska välja en gravsten av natursten, som kommer från våra nordiska breddgrader. Detta för att gravstenen ska klara av vårt hårda väder och väderomslag.

Man kan välja en billigare sten från Kina, men då håller den inte i lika många år. Den nöts helt enkelt ut av vårt väder snabbare än en sten från våra bergarter. Så det är helt klart värt att lägga några hundralappar extra och få en gravsten som håller i flera år och ser fin ut längre.

Efter att jag forskat lite bland gravstenar online, var det ett företag som jag fastnade lite extra för. De har gravstenar av naturstenen granit och endast gravstenar från nordiska länder. De är ett familjeföretag som verkar göra det där lilla extra för sina kunder. Hos detta företag kan man skräddarsy sin gravsten och få den precis som man själv vill. Dessutom kan man köpa en gravsten till ett bra pris hos dem. Till min glada överraskning var de bara 45 minuter från där jag bor.

Jag bestämde mig för att ringa detta företag som säljer gravstenar och bokade en tid med dem. Man fick välja om de skulle komma hem till en, om de skulle möta upp en på kyrkogården eller om man ville komma till dem i Bålsta. Jag valde att komma till dem. Tänkte att de på plats kanske har mer saker att visa för att få inspiration.

Mötet med dem gick superbra! Oj, vilka duktiga och erfarna människor. Det kändes jättebra att anlita just dom för gravstenen till mormor. De utför verkligen allt när det kommer till gravstenen med. Jag och mina föräldrar behöver inte tänka på något, bara att välja gravsten. Det är verkligen bra service!

Köpa gravsten Bålsta gravstenstjänst