Företagstjänsterna.com

Min blogg om företag och tjänster på nätet

Däckhotell Jönköping

- Posted in Företag by

Ett däckhotell i Jönköping med VIP-känsla

Det är hög tid att göra, ja, massor så här innan vintern tar i med all sin kraft. Vinterjackor och kängor, bra cykelbelysning när man ger sig ut på två hjul och inte väljer bilen, reflexvästar, planera julklappar, julmaten och ja, pust (!) allt skall göras nu känns det som. Och ja, jag brukar vara ute i god tid för att allt skall vara hanterbart och roligt inte minst.

När det gäller transport till skola och jobb, affärer och annat som ligger en bit bort så måste jag erkänna att jag väljer bilen allt mer ju kallare det blir, bekväm som jag är.

Då kommer vi till den ädla konsten att 1. välja vinterdäck och 2. förvara sommardäcken på ett däckhotell i Jönköping. Jag kan inget om detta, fast fråga mig om Janssons Frestelse eller var man hittar bästa vinterkläderna så är jag en fena. Så jag löser mitt dilemma på bästa sätt och kontaktar de som kan allt om däck och däckförvaring. Denna väletablerade däckverkstad sägs vara störst i Jönköping och de kan sin sak, däckexperter som de är med ett gediget däckhotell.

Kör ner till denna däckverkstad som har drop-in / drive-in och frågar om ditten och datten vad gäller vinterdäck och vilka datum som gäller och vad lagen säger med mera. Man vill ju göra rätt för sig och samtidigt köra säkert på däck som är rätt för årstiden. Däckverkstaden har funnits i många år, störst i branschen i Jönköping och det är för att de har grymt bra service som är genuin med stor kunskap och förståelse för att de flesta av oss inte kan så mycket. De berättar att man ska tänka på däckmönster, mönsterdjup, storlekar, fälgar, datum när vinterdäck krävs och ja allt annat som hör till och många har det som intresse och det är det lätt som en plätt. Alla andra som inte kan något, får av dessa experter goda råd, tips, vägledning och hjälp.

Behöver jag nya däck eller duger förra årets vinterdäck? De hjälper till och gör kontroller. Om jag behöver nya däck för att de gamla är otjänliga har de exakt de däck som passar, oavsett vilken bil eller annat fordon man rullar in med på deras däckverkstad. Vi har ett par bilar varav en är en företagsbil och vi får hjälp med båda.

Jag gillar att planera det mesta fast med denna verkstad kan jag dyka upp på drive-in och skulle de ha kö så får man en god kopp kaffe och med det en liten paus från vardagen. Samtidigt sköter experterna allt snabbt och effektivt och byter mina däck. Skulle de behöva behålla bilen över dagen så har jag en lånebil till mitt förfogande och på så sätt tar jag itu med min vardag och kör till jobbet och vid arbetsdagens slut hämtar jag min bil med nya säkra vinteranpassade däck. Gör som jag om du inte har tid att sätta dig in i allt vad gäller däck och datum. Kontakta detta däckhotell i Jönköping. De har vad som krävs - störst i branschen i Jönköping som utför däckskifte, säljer nya däck och erbjuder tempererat däckhotell med VIP-känsla.

däckhotell i jönköping med vip-känsla